Despre American Ballroom

American Ballroom vă pune la dispoziție 6 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas , Miami , Chicago si cortul Los Angeles care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane. Ambianța elegantă, îmbinând decorul clasic cu dotările moderne, vă stă la dispoziție pentru ca seara nunții să aibă loc într-o atmosferă de excepție. Suita de saloane pe care o oferim este menită să răspundă tuturor cerințelor sofisticate ale clienților noștri și chiar să depășească așteptările acestora!

      

Despre American Ballroom

American Ballroom vă pune la dispoziție 4 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas și Miami, care pot acomoda confortabil peste 750 de persoane. Ambianța elegantă, îmbinând decorul clasic cu dotările moderne, vă stă la dispoziție pentru ca seara nunții să aibă loc într-o atmosferă de excepție. Suita de saloane pe care o oferim este menită să răspundă tuturor cerințelor sofisticate ale clienților noștri și chiar să depășească așteptările acestora!

Personalul prietenos, profesionist și cu o vastă experiență organizatorică se va asigura ca evenimentul dumneavoastră să fie de excepție și să lase o impresie memorabilă. Ne recomandă serviciile profesioniste personalizate, atenția genuină pe care echipa noastră o acordă detaliilor, atitudinea care reflectă valori bazate pe experiența în organizarea de evenimente de amploare. Pe lângă ambianța rafinată, serviciile profesioniste personalizate și personalul prietenos, American Ballroom pune la dispoziția clienților o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile și bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretenții.

Personalul prietenos, profesionist și cu o vastă experiență organizatorică se va asigura ca evenimentul dumneavostră să fie de excepție și să lase o impresie memorabilă. Ne recomandă serviciile profesioniste personalizate, atenția genuină pe care echipa noastră o acordă detaliilor, atitudinea care reflectă valori bazate pe experiența în organizarea de evenimente de amploare. Pe lângă ambianța rafinată, serviciile profesioniste personalizate și personalul prietenos, American Ballroom pune la dispoziția clienților o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile și bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretenții.

Vă rugăm să faceți un tur virtual al American Ballroom. Toate informațiile de care aveți nevoie pot fi găsite pe acest site. Totuși, dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să verificați disponibilitatea unei date, vă invităm să ne contactați telefonic sau prin intermediul e-mailului. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

Un vis sau o dorință... posibilitățile de realizare sunt nenumărate!

2017 © American Ballroom | Telefon: 0756 116 009 | Toate drepturile rezervate