Servicii American Ballroom

Personalul prietenos, profesionist și cu o vastă experiență organizatorică se va asigura ca evenimentul dumneavoastră să fie de excepție și să lase o impresie memorabilă. Ne recomandă serviciile profesioniste personalizate, atenția genuină pe care echipa noastră o acordă detaliilor, atitudinea care reflectă valori bazate pe experiența în organizarea de evenimente de amploare.

Personalul prietenos, profesionist și cu o vastă experiență organizatorică se va asigura ca evenimentul dumneavoastră să fie de excepție și să lase o impresie memorabilă.
American Ballroom vă pune la dispoziție 4 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas și Miami, care pot acomoda confortabil peste 750 de persoane.
       Evenimente corporate

Renumele dobândit la nivel național transformă American Ballroom într-un punct de reper pentru mediul de afaceri, locul ideal pentru conferințe, întâlniri, seminarii, training-uri, lansări de produse, expoziții, congrese și convenții. Facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția acordată fiecărui detaliu sunt menite să creeze un cadru care să confere momentului succesul scontat.

       Evenimente sociale

La American Ballroom reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene și petrecerile se fac remarcate prin eleganță, rafinament și unicitate. Invitații sunt răsfățați cu experiențe culinare memorabile, servicii de calitate și activități personalizate. Nu oferim doar o locație luxoasă și selectă, ci o întreagă gamă de servicii menite să depășească așteptările clienților noștri.

La American Ballroom reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene și petrecerile se fac remarcate prin eleganță, rafinament și unicitate.
American Ballroom transformă clipele importante din viața clienților în momente de neuitat, prin atenția acordată fiecărui detaliu și prin experiența echipei de profesioniști.
       Evenimente de familie

American Ballroom transformă clipele importante din viața clienților în momente de neuitat, prin atenția acordată fiecărui detaliu și prin experiența echipei de profesioniști. Nunți, botezuri, ceremonii, aniversări, toate evenimentele de familie organizate la American Ballroom se remarcă prin stil și eleganță, iar membrii echipei se asigură ca visele și dorințele clienților să devină realitate.

       Servicii adiționale (la cerere)

Suita de servicii oferite de American Ballroom cuprinde: aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.

2017 © American Ballroom | Telefon: 0756 116 009 | Toate drepturile rezervate