Atunci când am gândit conceptul pentru American Ballroom am dorit ca noul nostru proiect să poată oferi o gamă nouă de servicii complete, care să le îndeplinească viitorilor clienți toate dorinţele, nevoile și așteptările legate de pregătirea unui eveniment – indiferent dacă este vorba de nuntă, botez, petrecere alături de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferinţă, seminar, lansare de produs sau expoziţii, să le stăm la dispoziţie cu cele mai bune servicii.

Am pornit de la ideea că viitorii noștri clienți își doresc nu doar promoții, reduceri sau oferte ci, în primul rând, respect din partea noastră și un raport corect între calitatea serviciilor pe care le oferim și prețurile pe care le percepem pentru acestea.

Acum, la câțiva ani de la demararea proiectului, credem că am reușit toate acestea și ceva în plus: am reușit să câștigăm încrederea voastră, a celor care ne-ați ales pentru a vă fi aproape în cele mai fericite evenimente ale vieții. Și pentru că nu ne temem de concurență și suntem siguri de calitatea serviciilor pe care le oferim, în articolul de astăzi vă vom împărtăși câteva mici secrete pentru a vă ajuta în alegerea celei mai potrivite săli pentru organizarea unei nunți.

Salonul de nuntă, selecție pe baza recomandărilor

Cine nu a fost, cel puțin o dată în viață, invitat la o petrecere de nuntă? Și cine nu are prieteni care s-au căsătorit sau au fost, la rândul lor, invitați la o astfel de ceremonie? Ei bine, primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când îți alegi salonul de nuntă este să rememorezi evenimentele de acest gen și să discuți cu prietenii, care îți pot recomanda anumite localuri. Dacă știi deja cam câți invitați vei avea, selecția va fi și mai ușoară, pentru că vei putea elimina locațiile care nu se potrivesc cu numărul de nuntași la care te-ai gândit.

După ce ți-ai făcut o listă, cel mai bine este să le vizitezi pe rând, poate chiar sâmbăta sau duminica, atunci când se desfășoară nunți. Cu siguranță că nu vei deranja pe nimeni și vei avea astfel ocazia să observi elementele importante, cum ar fi spațiul și arhitectura salonului, numărul de invitați și cât de aglomerată este încăperea, decorațiunile, curățenia, modul în care sunt aranjate mesele, spațiul pentru ringul de dans și amplasarea acestuia, acustica, luminile, meniul și modul în care personalul interacționează cu invitații.

Nu uita că și forma sălii restaurantului poate constitui un factor hotărâtor pentru succesul petrecerii tale: o încăpere cu „colțuri ascunse”, în formă de L sau de T, ori una cu separeuri sau cu foarte multe coloane plasate central poate împiedica socializarea invitaților și, implicit, poate diminua succesul evenimentului. De asemenea, aerul condiționat, rețelele wi-fi și existența unui spațiu exterior pentru recreere sau a unui loc de joacă pentru copii pot constitui avantaje de loc de neglijat. Nu în ultimul rând, foarte importante sunt și locurile de parcare și dacă cineva are grijă de mașini.

Salonul de nuntă: costurile sunt importante

După ce treci în revistă toate locațiile de pe listă, îți poți face un top al preferințelor și poți începe discuțiile directe cu organizatorii respectivi. În cadrul acestora, vei stabili meniul și lista de băuturi, numărul de chelneri care vor fi prezenți în sală la eveniment, dacă vi se vor permite anumite decorațiuni sau efecte speciale, precum artificiile. Pentru ca să te convingi de calitatea meniului și serviciilor, cel mai bine ar fi să soliciți o degustare. Nu strică să te interesezi și ce se întâmplă în cazul în care apar mai mulți invitați decât numărul stabilit inițial sau, dimpotrivă, dacă numărul invitaților este mai mic decât cel estimat.

Aspectul financiar contează și el: trebuie să afli foarte clar care vor fi cheltuielile pe care le solicită evenimentul și cât anume va trebui să plătești în avans. Va trebui să întrebi dacă există o taxă de închiriere a sălii sau un comision pentru deservire care va fi plătit personalului. Nu uita să întrebi și de eventualele oferte: unele saloane de nuntă dispun de pachete speciale care te pot ajuta să economisești sume importante. La final, dacă totul este în regulă, vei încheia un contract scris în care vei stipula o schiță a meniului, vei trece toate clauzele discutate și contravaloarea acestora.

Salonul de nuntă: oferta noastră specială pentru anul 2020

Ca să venim în sprijinul tău, pentru anul 2020 îți propunem o variantă de meniu de nuntă la doar 77 de euro/meniu , ofertă valabilă pentru o nuntă de minimum 90 de persoane, organizată in zilele de sâmbătă ale viitorului sezon. Mai mult chiar, pentru același eveniment organizat duminica vei beneficia de un discount de 10%.

Oferta noastră include Candy Bar, Lemonade Bar și wedding planner. Vei beneficia de aranjamente de sală (fețe de masă, șervete – toate din brocart), aranjamente florale și suporturi de aranjamente florale (15 modele la alegere) pe fiecare masă, decor special pentru masa de prezidiu, numere de masă și  meniuri pe fiecare masă, căsuță de dar și opis. Bineînțeles, mirii și invitații vor defila, până la salonul de nuntă, pe covorul roșu așternut în cinstea lor.

Îți asigurăm hostess la intrarea în locație pentru direcționarea invitaților și o cameră a mirilor unde îți vei putea schimba hainele sau te vei putea relaxa. Nu i-am uitat nici pe fumători, cărora le-am rezervat un spațiu exterior acoperit, cu mese de cocktail. Nu în ultimul rând, oferta include un pachet Welcome, cu șampanie și pișcoturi servite la primirea oaspeților, șampanie pentru momentul tortului, un meniu rafinat și băuturi răcoritoare, cafea și băuturi alcoolice în sistem open-bar, cu consum nelimitat.

Mai multe informații despre pachetul pentru nuntă poți găsi pe site-ul nostru, iar specialiștii noștri sunt gata să îți ofere și alte amănunte prețioase sau te pot ajuta cu o programare!

 

Recommended Posts